Verbouwen Verbeteren Verduurzamen

wensen

Uw woning kan wel een verbouwing gebruiken.
U droomt misschien wel over aanbouw over de volledige breedte van het huis, of een complete verdieping er bovenop. Of is uw huis wel toe aan verduurzaming door het plaatsen van nieuwe kozijnen met dubbelglas.
Of wilt u op de zolder een extra slaapkamer met een dakkapel en dakisolatie.
Zo hebben we allemaal dromen om ons bestaande plekje te verbeteren aan de steeds veranderende woon wensen.

Bij het plannen van een verbouwing is het ook slim om alvast na te denken over verduurzamen.
Alle woningen moeten op termijn van de Nederlandse overheid van het gas af.
Door bijvoorbeeld tijdens een verbouwing vloerverwarming in te vrezen is uit woning al voorbereid op verwarming door middel van een warmtepomp, en het geeft U ook nog een een heerlijk wooncomfort.
verbouwing

Slim met oog op de toekomst

Verbouwen

Verbouwen begint met en goed uitgedacht plan. Dat voorkomt verrassingen tijdens de uitvoering, en onverwachte kosten.

Er moeten plannen uitgewerkt worden zodat voor alle betrokkenen duidelijk is wat de bedoeling is. Verder moeten er veel zaken geregeld worden, zoals bijvoorbeeld een vergunning of constructie berekening, maar soms ook een berekening hoe energie zuinig een woning is.

Wij denken graag met u mee en brengen u desgewenst in contact met een architect, en wij weten de weg naar technische bureaus.

plannen maken voorbereiden bouwplan tekening ontwerp
slopen renoveren verbouwen gasloos verduurzamen

Verbeteren

Tijdens de verbouwing heeft u de kans om uw woning behalve een visuele update ook technisch een flink onder handen te nemen.

Bijvoorbeeld door de isolatiewaarde van uw woning eens te upgraden. Voor vloer gevel en dakisolatie zijn subsidies vanuit de overheid. En ook op plaatsen van dubbelglas kunt u subsidie ontvangen, daarbij komt dat u gaat besparen op energie omdat u minder warmte verliest.

Doordat de woningen steeds meer energie verbruiken en we steeds meer elektrisch gaan doen is het belangrijk dat we onze stroomvoorziening veilig houden. Door bijvoorbeeld zonnepanelen en elektrisch koken is een veilige meterkast van belang

Verduurzamen

Een manier van verduurzamen is vervangen voor een warmtepomp. Dit is de manier om van het gas af te gaan. Tijdens een verbouwing is dit het uitgelezen moment om dit te overwegen.  Er is subsidie beschikbaar voor het installeren van een warmtepomp.

Eventueel in combinatie met een zonneboiler die het tapwater op zonnekracht voorverwarmd ben u klaar om van het gas af te gaan.

Om het compleet te maken wekt u door het plaatsen van zonnepanelen uw eigen stroom op.

warmtepomp boiler van het gas af beng nom

verbouwen verbeteren verduurzamen
wij houden alles voor u in de hand.

Comfortabel genieten